dilluns, 13 de juny del 2016

ELS MUSSOLS ENS HEM QUEDAT A DORMIR A L'ESCOLA!

El divendres passat vam fer una activitat diferent amb els nens i les nenes de la classe  dels Mussols. A la tarda, tots junts vam fer d'excursionistes i vam anar a veure els cavalls a la muntanya. Que divertit que va ser escoltar i veure els animals que viuen al bosc!! 





Quan vam tornar a l'escola, ens vam convertir en cuiners! mmmm... quines galetes més bones que vam fer! Com ens agrada manipular els ingredients, sobretot si porten xocolata!





Mentre les galetes estaven al forn... vam aprofitar per jugar amb els coixins de la sala polivalent de l'escola, vam fer muralles, trens, castells, carreres de cavalls, ... Imaginació al poder! 




Com que aquests dies fa molta calor, també vam aprofitar per fer de jardiners i cuidar les plantes de l'hort de l'escola. Ens ho vam passar genial regant i mullant-nos!






Per agafar forces, vam anar a sopar. Quina il·lusió, no havíem sopat mai a l'escola i que bo que era tot!





Amb la panxa ben plena... ens vam posar el pijama i ens vam convertir en pirates. Amb les nostres llanternes vam anar en busca del tresor amagat. Quina sorpresa!



Que cansat és fer de pirates! Ens vam posar dins del sac i vam dormir i somiar sense parar. Quina tranquil·litat que hi ha a l'escola quan és de nit.












Per acabar aquesta aventura tant bonica que havíem viscut, vam agafar forçes esmorzant per poder-ho explicar tot als papes, mames, àvis, àvies, germans, germanes, ... 




Ens ho vam passar d'allò més bé, ha estat una gran aventura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada